Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Die ene kale muur opfleuren? Of je wanden verfraaien met iets decoratiefs, zonder te hoeven klussen? Dan is een fotomuur maken een goed idee! Want met persoonlijke foto’s of sfeerbeelden aan de muur verandert je interieur. Wij delen vijf fotomuur tips en inspiraties, zodat jij zelf binnen no-time een creatieve fotowand hebt met leuke fotolijsten.
Geniet na van je bruiloft door je trouwfoto’s in te lijsten. Maar hoe doe je dat precies en wat voor soorten fotolijsten zijn hiervoor geschikt?
Uitbreiding van het assortiment fotomuren. Piazza in 9, 12 en 16 fotolijsten. Beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en bruin.
Fotolijsten met ontspiegeld glas zijn die altijd beter dan fotolijsten met normaal glas? Lees deze blogpost en bekijk ons advies.

Wat is ontspiegeld glas?

Wanneer kies je voor ontspiegeld glas, wat is het en hoe wordt het gemaakt? Lees het in deze blogpost over ontspiegeld glas.
Kunststof fotolijsten zijn niet altijd van hard plastic. Lees in deze blog waar je op kunt letten en wat de verschillende opties zijn.
Zoek je een strakke fotolijst en wil je weten waar je op moet letten? Bekijk deze blogpost over strakke fotolijsten en kom zo meer te weten.
Fotolijsten zijn er in vele materialen. In opkomst is de polystyrol fotolijst. Lees hier wat de voordelen zijn en hoe deze geproduceerd wordt.
De keuze van een formaat fotolijst hangt van verschillende factoren af en is vooral een persoonlijke keuze. Heb je al een foto dan is je keuze wat beperkter dan wanneer je nog geen foto afdrukt hebt.

Het inlijsten van een zwart-wit foto kan een vak apart zijn. Je moet immers op andere dingen letten dan bij een foto die spettert van de kleuren.
De keuze voor een lijstprofiel kan lastig zijn. Bekijk onze adviezen en voorbeelden om tot jouw keuze te komen.
Welke kleur fotolijst past bij jouw foto? Lees het advies in deze blogpost en vind jouw fotolijst.
Het assortiment fotolijsten is uitgebreidt met kunststof fotolijst Curvy. Een leuke fotolijst met gemiddeld breed profiel dat aan de bovenkant een lichte curve heeft, vandaar de naam Curvy.
Een mooie toevoeging aan het assortiment is de nieuwe fotolijst Cubic.
Zoek je een goedkope kunststof fotolijst? Bekijk dan deze toevoeging aan ons assortiment. Ruime keuze in maten en kleuren. Goedkope kunststof fotolijst.
Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment is aluminium fotolijst Lumi Pro. Een brede aluminium fotolijst leverbaar in 14 formaten.
Het assortiment heeft een aangename toevoeging gekregen, namelijk SecaDesign.
Wij kijken op 2014 terug als een succesvol jaar waarin wij veel klanten blij hebben kunnen maken met een mooie fotolijst. Er waren echter ook een aantal punten die wij regelmatig hoorden die beter zouden kunnen.
Zoek je een fotolijst voor de feestdagen maar weet je niet welke? Bekijk hier onze suggesties. Van multi fotolijst tot houten fotolijsten.

Vakantiefoto's inlijsten

Fotolijsten voor vakantiefoto's? Bekijk hier leuke ideeën en voorbeelden van fotolijsten voor vakantiefoto's.
Nu nog meer verschillende vierkante fotolijsten bij Lijstentoko. Zoek je een vierkante fotolijst? Bekijk ons uitgebreide aanbod.
Uitleg: Baklijst voor canvas monteren - Professional line. Lees hier hoe je deze baklijst moet monteren op de blog van Lijstentoko.nl
Kom te weten hoe je oude foto's zo mooi mogelijk in kunt lijsten. Waar moet je op letten, welke fotolijst moet je kiezen en hoe krijg je een mooi beeld.

Baklijst monteren

Wil je weten hoe je en baklijst moet monteren? Bekijk onze video uitleg van baklijst monteren om een canvas.
1 van 2

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950