Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw bij Lijstentoko.nl: fotolijsten van Hofmann. Trendy fotolijsten in vele formaten.
Uitbreiding van het assortiment fotomuren. Piazza in 9, 12 en 16 fotolijsten. Beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en bruin.
Fotolijsten met ontspiegeld glas zijn die altijd beter dan fotolijsten met normaal glas? Lees deze blogpost en bekijk ons advies.
Een muur vol fotolijsten is hartstikke leuk. Maar hoe maak je zo'n fotolijsten collage? Bekijk deze blogpost en kom meer te weten. Er zijn ook pakketten.
Een veel gekozen fotolijst is de aluminium fotolijst. Wanneer kies je voor dit type lijst en welke toepassingen zijn gebruikelijk? Lees het hier.
Passe-partouts zijn een bekende toevoeging aan een fotolijst. Maar wanneer kies je voor een passe-partout en wat zijn de effecten. Lees het in deze blog.

Wat is ontspiegeld glas?

Wanneer kies je voor ontspiegeld glas, wat is het en hoe wordt het gemaakt? Lees het in deze blogpost over ontspiegeld glas.
Kunststof fotolijsten zijn niet altijd van hard plastic. Lees in deze blog waar je op kunt letten en wat de verschillende opties zijn.
Zoek je een strakke fotolijst en wil je weten waar je op moet letten? Bekijk deze blogpost over strakke fotolijsten en kom zo meer te weten.
Zoek je een landelijke fotolijst en wil je weten waar je op moet letten? Bekijk in deze blogpost de verschillen en vind jouw fotolijst.

Wat is een passe-partout?

Een passe-partout is een inzet in een fotolijst die afstand creëert tussen het profiel van de fotolijst en de foto die ingelijst moet worden.
Fotolijsten zijn er in vele materialen. In opkomst is de polystyrol fotolijst. Lees hier wat de voordelen zijn en hoe deze geproduceerd wordt.
De keuze van een formaat fotolijst hangt van verschillende factoren af en is vooral een persoonlijke keuze. Heb je al een foto dan is je keuze wat beperkter dan wanneer je nog geen foto afdrukt hebt.

Het inlijsten van een zwart-wit foto kan een vak apart zijn. Je moet immers op andere dingen letten dan bij een foto die spettert van de kleuren.
De keuze voor een lijstprofiel kan lastig zijn. Bekijk onze adviezen en voorbeelden om tot jouw keuze te komen.
Welke kleur fotolijst past bij jouw foto? Lees het advies in deze blogpost en vind jouw fotolijst.
Nieuwe fotolijst toegevoegd aan het assortiment van Lijstentoko. Fotolijst Versailles is een karaktervolle voordelige fotolijst.
Een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Lijstentoko.

SecaDesign heeft een nieuwe houten fotolijst geïntroduceerd: houten fotolijst Anima.
Het assortiment fotolijsten is uitgebreidt met kunststof fotolijst Curvy. Een leuke fotolijst met gemiddeld breed profiel dat aan de bovenkant een lichte curve heeft, vandaar de naam Curvy.
Een mooie toevoeging aan het assortiment is de nieuwe fotolijst Cubic.
Zoek je een goedkope kunststof fotolijst? Bekijk dan deze toevoeging aan ons assortiment. Ruime keuze in maten en kleuren. Goedkope kunststof fotolijst.
Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment is aluminium fotolijst Lumi Pro. Een brede aluminium fotolijst leverbaar in 14 formaten.
Stijlvolle kunststof fotolijst met de uitstraling van hout? Bekijk deze kunststof fotolijst Forest, beschikbaar in 13 formaten.
Vanaf vandaag zijn er mooie toevoegingen aan het assortiment. De Belgische fabrikant heeft zich weer van zijn beste kant laten zien en komt met kant en klare fotomuren.
1 van 2

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950