Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Fotolijsten voor een landelijk interieur

De manier waar op je je interieur inricht is voor iedereen verschillend. Wanneer je kiest voor een landelijk interieur dan mag een passende fotolijst zeker niet ontbreken.

Met een fotolijst voor in een landelijk interieur kun je verschillende kanten op, je kunt het zoeken in de traditionele houten fotolijsten die qua tint en profiel goed passen binnen een landelijk interieur.

Een goed voorbeeld hiervan is de fotolijst: Fotolijst Picardie landelijk .

Deze fotolijst is er in verschillende kleuren die allemaal goed passen binnen een landelijk interieur. De afwerking is zeer goed en het gebruikte glas is van de beste kwaliteit. De fotolijst is voorzien van een achterwand waardoor de landelijke fotolijst zowel horizontaal als verticaal opgehangen of neergezet kan worden.

 

Ook leuk is het om te kiezen voor een metalen decoratieve fotolijst zoals bijvoorbeeld de Fotolijst met parels 6x9cm. Door zijn karakteristieke stijl is deze fotolijst goed te combineren met een landelijk interieur.

In een landelijk interieur zit vaak al veel hout, het gebruik van een metalen fotolijst brengt het interieur weer mooi in balans.

Deze metalen fotolijsten zijn er in verschillende maten, vormen en afwerkingen. Ook een twee of drieluik is beschikbaar van dit type fotolijst.

Wil je je landelijke interieur een frisse moderne twist geven, dan is Fotolijst zilver 10x15cm een goede fotolijst.

Deze lijst heeft een frisse zilveren kleur terwijl het profiel een klassieke uitstraling heeft. Hierdoor weet deze fotolijst een mooie balans te vinden tussen modern en landelijk.

De achterwand is voorzien van een houten staander waardoor de fotolijst zowel horizontaal als verticaal neergezet kan worden.

De keuze van een fotolijst die jij mooi vind passen binnen je interieur, blijft natuurlijk een persoonlijke keuze. Wij hebben zo veel mogelijk verschillende fotolijsten in onze webshop gezet zodat je altijd een fotolijst kunt vinden die past binnen je landelijke interieur.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950