Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: Deknudt fotomuren & fotolijst metallic bruin/brons

Vanaf vandaag zijn er mooie toevoegingen aan het assortiment. De Belgische fabrikant heeft zich weer van zijn beste kant laten zien en komt met kant en klare fotomuren.
Daarnaast is er een nieuwe fotolijst toegevoegd aan ons standaardassortiment in een zeer stijlvolle tint.

Kant & klare fotomuren van Deknudt

De fotomuren die wij verkopen staan bekend om hun gemak en strak eind resultaat. Iets dat met deze fotomuren van Deknudt niet anders is.

Er is gekozen voor twee lay-outs in drie verschillende kleuren. Hierdoor kun je kiezen uit maar liefst zes verschillende varianten.
De fotomuren zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart en grijseiken. Waarbij het profiel en materiaal van de laatste nog wat hoogwaardiger is dan van de eerste twee.

Handige meetlat voor het ophangen van fotolijsten

De fotomuren worden geleverd als complete set waarbij een handige meetlat is toegevoegd. Deze meetlat hang je aan de muur en je kunt direct aflezen waar en op welke afstand je een spijker of schroef moet bevestigen.
Hierdoor creëer je makkelijk en snel een strakke fotomuur.

Bekijk ook onderstaande video waarin de fabrikant laat zien hoe je deze fotomuur moet ophangen.

Fotolijst metallic bruin/brons

Kwaliteit en stijl staan hoog in het vaandel bij Deknudt. Dat zie je in de fotolijst metallic brons/bruin duidelijk terug. De warme bruine tint heeft een bijzonder "metallic" effect. Hierdoor slaat het een brug tussen klassieke kleuren met een moderne uitstraling. Dit maakt het een perfecte lijst voor menig interieur.

De lijsten zijn er in 10 verschillende formaten waaronder 4 vierkante formaten. Natuurlijk wordt hij ook gemaakt als fotolijst 30x30cm.
Het bijzondere hieraan is echter dat formaat 30x30cm geleverd wordt met een optionele staander. Hierdoor is deze ook neer te zetten.

Het profiel is 3cm breed wat hem behoorlijk wat body geeft. Een bijzondere lijst en zeker een van onze persoonlijke favorieten.

Verwante artikelen
fotolijst metallic bruin brons S42PA2 Fotolijst metallic bruin/brons
vanaf € 11,99 € 12,99

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950