Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: Hofmann collage fotolijsten & deco fotolijsten

Aan ons ruime assortiment fotolijsten is een nieuw merk toegevoegd: Hofmann.

Hofmann staat bekend om haar eigentijdse assortiment van collage en deco fotolijsten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Naast deze eigenschappen kiest Hofmann er ook voor om regelmatig af te stappen van de standaard formaten zoals 10x15cm en 13x18cm maar bieden zij ook assortiment in vierkante formaten zoals 10x10cm.

Grote collage fotolijsten

Een mooie grote lijst ophangen waar tal van foto's in kunnen om je herinneringen te bewaren is een zeer populaire manier om je muren te decoreren.

In de collectie van Hofmann zitten veel multi fotolijsten in verscheidene formaten.

Collage fotolijst voor 12 foto's

Een populair item is de collagelijst voor 12 foto's. Deze fotolijst biedt plaats aan 10x15 cm foto's die individueel te wisselen zijn.

Deze lijst lijkt erg op het artikel van het merk Deknudt maar verschilt op een aantal punten. Dit frame is wat smaller waardoor de totale buitenmaat enkele centimeters compacter is.

De Hofmann lijst is uitsluitend verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, daar waar Deknudt de sterk gelijkende lijst aanbiedt in een palet aan kleuren.

Fotolijst voor 12 foto's

16 foto's in één lijst

Zoek je een fotolijst met ruimte voor veel foto's dan is zijn de modellen 591 en 592 van Hofmann een goede keuze. In deze lijst passen maar liefst 16 foto's terwijl de buitenmaten compact blijven.

De lijst is qua opzet erg efficient en biedt daardoor zoveel ruimte op zo'n klein oppervlak.

Deze collagelijst is beschikbaar in twee kleuren namelijk zwart en wit. Ook bij dit artikel zijn alle foto's individueel te wisselen doordat ze aparte achterwandjes hebben. Hierdoor wissel je eenvoudig en snel een foto en blijft je lijst altijd fris en actueel.

Fotolijst voor 16 foto's

Uniek: collage fotolijst voor vierkante 10x10 cm foto's

Collage lijsten zijn er in vele soorten en maten maar deze lijsten zijn vaak maar beschikbaar in de meest eenvoudige fotoformaten.

Bij Hofmann maken ze hier een uitzondering op door ook collage fotolijsten voor 10x10cm foto's te maken.

Deze houten lijsten bieden plaats aan zes 10x10 cm foto's en wekken de indruk van een traditionele polaroid foto. Een echte eye-catcher wanneer je een collagelijst voor vierkante foto's zoekt.

Leuke foto's van Instagram afgedrukt? In deze lijst komen ze mooi tot hun recht.

Deco fotolijsten

Door de toevoeging van Hofmann artikelen is de keuze in deco fotolijsten groter geworden.

Er is een breed scala aan lijsten beschikbaar: van kleine kinderkamer fotolijsten tot bredere houten fotolijsten met rijke kleuren.

Ook voor aparte vormen biedt het Hofmann assortiment uitkomst. Bijvoorbeeld de zeshoekige fotolijsten met ruimte voor een foto in formaat 10x15cm of 10x10cm.

Foto tussen glasplaten

Wij kregen regelmatig de vraag of wij een fotolijst in het assortiment hadden waar men iets tussen twee glasplaten kon klemmen.

Met de komst van Hofmann model 556 en 557 hebben wij nu twee artikelen in ons aanbod waarbij dit mogelijk is.

Deze metalen fotolijsten hebben een formaat van 20x25cm en zijn beschikbaar in goudtint en roségoudtint.

Door de constructie van deze lijst is het mogelijk iets vlaks tussen de glasplaten te klemmen. Denk hierbij aan een foto maar ook bijvoorbeeld bijzondere postzegels of ansichtkaarten.

Voor dikkere objecten zoals gedroogde bloemen of insecten zijn deze lijsten helaas niet geschikt.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950