Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: Luxe kunststof fotolijsten

Zoals je wellicht op onze Facebookpagina gezien hebt, hebben wij tijdens de Photokina veel mooie nieuwe producten gezien.

Het eerste voorbeeld hiervan is de nieuwe serie Luxe kunststof fotolijsten, beschikbaar in drie kleuren.

Kunststof fotolijsten van hoge kwaliteit

Vaak worden kunststof fotolijsten geassocieerd met een lagere kwaliteit maar dit hoeft zeker niet zo te zijn.

Er is een groot verschil tussen gegoten kunststof fotolijsten, veelal voorzien van kunststof glas, en kunststof lijsten geproduceerd uit staafprofielen.

De laatste categorie is vergelijkbaar met de kwaliteit van een houten fotolijst alleen is het tijdens de productie eenvoudiger om bepaalde kleureffecten te verkrijgen. Dit resulteert in een fotolijst met een bijzonder stijlvolle uitstraling maar met een lagere prijs dan wanneer men deze lijst van hout had willen maken.

Drie kleuren, elf formaten

De nieuwe kunststof lijsten zijn beschikbaar in drie tinten: zilver, zwart en bruin.

De zilveren variant heeft een zwarte buitenrand, de zwarte variant een zilveren buitenrand en de bruine variant een licht zilveren buitenrand.

Het leuke van de zilveren en zwarte is dat deze een gespiegelde kleurencombinatie hebben. Hierdoor zijn deze leuk te combineren.

Het matenspectrum is zeer ruim te noemen met maar liefst elf formaten. Van 10x15cm tot en met 40x60cm. Hiervan zijn er vier vierkante formaten: 13x13cm, 15x15cm, 20x20cm en 30x30cm.

De formaten tot en met 30x30cm zijn voorzien van een staander, waardoor je de fotolijsten ook neer kunt zetten. Bij de rechthoekige afmetingen kan dit zowel in horizontale als verticale positie.

Anti-reflex glas

Nog een kenmerk waaraan je kunt zien dat dit daadwerkelijk luxe fotolijsten zijn is het gebruik van anti-reflex glas, in dit specifieke geval Recto-Verso glas.

Deze glassoort is aan een kant mat, hierdoor kun je ervoor kiezen om de matte of glanzende kant voor te doen om spiegeling te voorkomen. Daarnaast voorkomt de matte zijde, wanneer je deze naar binnen positioneert, dat de foto aan het glas gaat "plakken" met drukplekken als gevolg.

Al met al is dit een zeer mooie toevoeging op ons assortiment en een zeer mooi artikel om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950