Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Gastenboeken

Geven jullie binnenkort elkaar het ja-woord, verwelkomen jullie een baby of geef je een feestje? Laat gasten hun mooiste herinneringen opschrijven als aandenken van een speciale dag of gelegenheid in een gastenboek. De mooiste gastenboeken kopen doe je via de webshop van Lijstentoko.

Geven jullie binnenkort elkaar het ja-woord, verwelkomen jullie een baby of geef je een feestje? Laat gasten hun mooiste herinneringen opschrijven als aandenken van een speciale dag of gelegenheid... meer lezen »
Venster sluiten
Gastenboeken

Geven jullie binnenkort elkaar het ja-woord, verwelkomen jullie een baby of geef je een feestje? Laat gasten hun mooiste herinneringen opschrijven als aandenken van een speciale dag of gelegenheid in een gastenboek. De mooiste gastenboeken kopen doe je via de webshop van Lijstentoko.

Geen resultaten gevonden voor de filter!
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd

Gastenboek kopen voor de mooiste gelegenheden

Met een gastenboek zorg je ervoor dat gasten op je huwelijk, babyshower, feestje, geboorte of na je vakantie een lieve boodschap of wens kunnen achterlaten. Een gastenboek wordt ook wel een receptieboek genoemd en is enorm veelzijdig. Een gastenboek wordt op een bruiloft het meeste gebruikt. Maar ook op een begrafenis of crematie liggen er vaak boeken waarin dierbaren een mooie, laatste groet kunnen geven aan de overledene en de nabestaanden.

Hoewel er verschillen zijn qua uitstraling en emotie, blijft het doel hetzelfde: het biedt mensen de mogelijkheid om een ander persoonlijk toe te spreken. Lieve, mooie, troostende, oprechte woorden op papier zetten, herinneringen delen en gelukwensen.

Gastenboek voor je bruiloft

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Jullie grote dag. Maar weet jij nog wie je allemaal gesproken hebt en wat ze tegen jullie gezegd hebben? Met een bruiloft gastenboek kun je na jullie trouwdag op je gemak alle lieve wensen teruglezen en leukste herinneringen ophalen. Zo wordt het boek niet alleen een mooie verzameling van de herinneringen, maar ook een tastbaar aandenken.

Receptieboeken uit ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten gastenboeken voor bruiloften, verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en stijlen. Opvallende varianten, maar ook exemplaren met neutrale kleuren. Sommige receptieboeken hebben zelfs een leuke print die past bij het thema. Bovendien vind je exemplaren in diverse prijsklassen.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en goedkoop receptieboek of juist een luxere variant: een gastenboek kopen die bij je past was nog nooit zo makkelijk!

Origineel gastenboek voor de bruiloft

Mag het voor jou iets unieker? Ontdek dan ons originele gastenboek voor een bruiloft met puzzel. De cover is bijzonder en weer eens iets anders dan de traditionele receptieboeken. Met maar liefst 144 pagina’s is er meer dan voldoende ruimte voor al je gasten om een persoonlijke boodschap achter te laten.

Staat er een photobooth op jullie receptie? Vraag jullie gasten dan hun leukste polaroid toe te voegen in het album met een kort bericht of wens. Maak het ze makkelijk door een tafel met allerlei knutselspullen neer te zetten, zoals stiften, stickers, plakkers en andere leuke opplakkers. Zo wordt het gastenboek voor jullie bruiloft een waar feestje!

Wat schrijf je in een gastenboek?

Wat je in een gastenboek schrijft is afhankelijk van de gelegenheid en je relatie met de ontvanger(s). Indien het gaat om een bruidspaar kun je het gelukkige stel feliciteren en iets specifieks benoemen wat je mooi vond aan de dag. Is er een baby geboren? Een gelukwens naar kind en ouders is dan altijd goed. Bij een uitvaart kun je een kort bericht schrijven voor de nabestaanden om ze een hart onder de riem te steken.

Ook op vakantie kom je regelmatig receptieboeken tegen. Hotels, vakantieparken, B&B en appartementen hebben vaak een gastenboek liggen waarin je je ervaringen kunt beschrijven. Leuk voor de eigenaren en de volgende gasten die in jullie kamer of huisje verblijven.

Blik terug op dierbare momenten

Wat een gastenboek zo bijzonder maakt, is de verzameling van berichten van mensen die je liefhebt. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van steunbetuiging na een overlijden. De steun van gasten na een uitvaart helpt bij het rouwproces.

Als het om een viering gaat zoals een geboorte, verjaardag, jubileum of huwelijk heb je ook een tastbare herinnering uit dé mooiste dag van je leven. Het is heel leuk om af en toe eens een receptieboek erbij te pakken en terug te blikken naar de leuke of juist minder leuke momenten uit het leven.

Bestel direct via Lijstentoko

Via de webshop van Lijstentoko kun je eenvoudig en snel gastenboeken kopen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950