Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Gastenboeken

Of je nu een bruiloft plant, een baby verwelkomt of een feestje geeft, een gastenboek biedt een prachtige manier om herinneringen vast te leggen. Bij Lijstentoko kun je gastenboeken kopen die passen bij elke speciale gelegenheid.

Of je nu een bruiloft plant, een baby verwelkomt of een feestje geeft, een gastenboek biedt een prachtige manier om herinneringen vast te leggen. Bij Lijstentoko kun je gastenboeken kopen die... meer lezen »
Venster sluiten
Gastenboeken

Of je nu een bruiloft plant, een baby verwelkomt of een feestje geeft, een gastenboek biedt een prachtige manier om herinneringen vast te leggen. Bij Lijstentoko kun je gastenboeken kopen die passen bij elke speciale gelegenheid.

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Gastenboek - GUEST BOOK - wit / goud - 60 pagina’s
 • A4 formaat
 • 60 pagina’s
€ 14,99
(Tijdelijk) niet leverbaar
 • Voor 15:00u besteld
  vandaag verzonden*
 • Gratis verzending
  vanaf € 40,-
 • 30 dagen
  bedenktijd

Waarom een gastenboek kopen?

Een gastenboek zorgt ervoor dat gasten op je bruiloft, babyshower, feestje, of na je vakantie een lieve boodschap of wens kunnen achterlaten. Ook bekend als een receptieboek, zijn deze boeken enorm veelzijdig en wordt het vaak gebruikt bij bruiloften. Daarnaast liggen er vaak receptieboeken bij begrafenissen of crematies, zodat dierbaren een laatste groet kunnen geven aan de overledene en de nabestaanden.

Hoewel de uitstraling en emotie kunnen verschillen, blijft het doel hetzelfde: mensen de mogelijkheid bieden om een ander persoonlijk toe te spreken met lieve, mooie, troostende en oprechte woorden, herinneringen te delen en gelukwensen te uiten.

Verschillende soorten gastenboeken

Bij Lijstentoko bieden we diverse soorten gastenboeken aan, zoals:

 • Gastenboeken voor bruiloften
 • Gastenboeken voor babyshowers
 • Receptieboeken voor uitvaarten
 • Receptieboeken voor vakanties

Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren, maten en stijlen. Van opvallende varianten tot neutrale exemplaren, en van traditionele gastenboeken tot luxere receptieboeken, er is voor ieder wat wils. Sommige receptieboeken hebben zelfs een leuke print die past bij het thema van je evenement.

Verzamel herinneringen in een bruiloft gastenboek

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Met een bruiloft gastenboek kun je na jullie trouwdag alle lieve wensen teruglezen en mooie herinneringen ophalen. Het boek wordt zo een mooie verzameling van herinneringen en een tastbaar aandenken aan jullie grote dag.

Origineel gastenboek voor de bruiloft

Op zoek naar een alternatief gastenboek? Ontdek ons originele gastenboek voor een bruiloft met puzzel. Met een bijzondere cover en maar liefst 144 pagina’s biedt het voldoende ruimte voor al jullie gasten om een persoonlijke boodschap achter te laten.

Hebben jullie een photobooth op de receptie? Vraag je gasten dan hun leukste polaroid toe te voegen in het album met een kort bericht of wens. Creëer een knutseltafel met stiften, stickers en andere leuke opplakkers, en laat je gasten een pagina versieren. Het boek wordt zo een waar feestje!

Wat schrijf je in een gastenboek?

Wat je in een gastenboek schrijft, hangt af van de gelegenheid en je relatie met de ontvanger(s). Indien het gaat om een bruidspaar kun je het gelukkige stel feliciteren en iets specifieks benoemen wat je mooi vond aan de dag. Is er een baby geboren? Een gelukwens naar kind en ouders is dan altijd goed. Bij een uitvaart kun je een kort bericht schrijven voor de nabestaanden om ze een hart onder de riem te steken.

 • Voor een bruiloft: "Het was een prachtige ceremonie, veel geluk samen!"
 • Voor een babyshower: "Welkom lieve baby, we wensen je een leven vol liefde en geluk!"
 • Voor een uitvaart: "We zullen je missen, rust zacht."

Ook op vakantie kom je vaak receptieboeken tegen. Hotels, vakantieparken, B&B's en appartementen hebben vaak een gastenboek waarin je je ervaringen kunt beschrijven. Dit is leuk voor de eigenaren en de volgende gasten die in jullie kamer of huisje verblijven.

Blik terug op dierbare momenten

Wat een receptieboek zo bijzonder maakt, is de verzameling van berichten van mensen die je liefhebt. Of het nu gaat om steunbetuigingen na een overlijden of gelukwensen bij een feestelijke gelegenheid zoals een geboorte, verjaardag, jubileum of huwelijk, het is een tastbare herinnering. Het is heel leuk om af en toe het receptieboek erbij te pakken en terug te blikken op de mooie of juist minder leuke momenten uit het leven.

Bestel direct via Lijstentoko

Via de webshop van Lijstentoko kun je eenvoudig en snel gastenboeken kopen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950