Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Plakmiddelen

Zonder plakmiddelen wordt het lastig om je foto’s, posters en andere souvenirs in een fotoalbum te plakken. Op deze pagina vind je het overzicht van onze foto plakmiddelen. Kies wat voor jou het makkelijkst werkt. De producten zijn zuurvrij, zodat ze de foto niet aantasten.

Zonder plakmiddelen wordt het lastig om je foto’s, posters en andere souvenirs in een fotoalbum te plakken. Op deze pagina vind je het overzicht van onze foto plakmiddelen. Kies wat voor jou het... meer lezen »
Venster sluiten
Plakmiddelen

Zonder plakmiddelen wordt het lastig om je foto’s, posters en andere souvenirs in een fotoalbum te plakken. Op deze pagina vind je het overzicht van onze foto plakmiddelen. Kies wat voor jou het makkelijkst werkt. De producten zijn zuurvrij, zodat ze de foto niet aantasten.

Online plakmiddelen kopen voor jouw foto’s

Je kunt foto’s op allerlei manieren plakken in een album. De een kiest voor fotohoekjes, terwijl de ander juist kiest voor speciaal fototape. Er is hier geen goed of fout, smaken verschillen immers. Een scrapbook of fotoboek is iets heel persoonlijks. De invulling ervan is helemaal aan jou! In ons assortiment heb je de keuze uit:

  • Fotolijm: is essentieel en heb je nodig om grotere afbeeldingen, knipsels en andere aandenken op te plakken.
  • Fotoplakkers: zijn kleine fotoplakkers waarmee je eenvoudig foto’s in een plakboek plakt. De plakkers zijn zuurvrij.
  • Fotohoekjes: dit zijn transparante hoekjes die je aan de hoeken van je foto plakt. Vervolgens kun je heel makkelijk de foto’s in het album plakken.


Waarom heb je plakmiddelen nodig?

Plakmiddelen zijn de bouwstenen van je fotoverhaal. Ze helpen je om afbeeldingen op gestructureerde, esthetisch aantrekkelijke en creatieve manier te ordenen en presenteren. Er ontstaat een strak resultaat, omdat je niet hoeft te stoeien met lelijk plakband of plakkerige lijm. Of je nu een prachtig album wilt maken, scrapbook of collage: met deze ingrediënten komt je visie tot leven.

De hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid foto plakmiddelen

Met onze producten willen we het samenstellen van een dierbare verzameling van je mooiste herinneringen zo leuk en makkelijk mogelijk maken. Daarom vind je in ons assortiment alleen artikelen met hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Hulpmiddelen die aan je verwachtingen voldoen. Onze producten zijn duurzaam en zorgen ervoor dat je foto's veilig en stijlvol blijven zitten.

Verleg je creatieve grenzen

Met onze hoogwaardige producten willen we je laten experimenteren met nieuwe creatieve inzichten. Je grenzen verleggen. Ontdek nieuwe manieren om je foto's te presenteren, van scrapbooking tot bullet journaling. Bekijk onze blog voor handige tips en inspiratie.

De magie van herinneringen vastleggen

Er tovert niks zo snel een glimlach op iemands gezicht dan wanneer er gekeken wordt naar foto’s. Ze vangen momenten in de tijd die anders verloren zouden gaan. Tien jaar vriendschap met je beste vriend(in), de romantiek op je bruiloft, de lach van je kinderen. Elke foto vertelt een uniek verhaal van de avonturen die je hebt meegemaakt. En om dat verhaal op de juiste manier te vertellen, heb je de juiste hulpmiddelen nodig zoals plakmiddelen.

Bestel direct in onze webshop

Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of gewoon op zoek naar een leuke, creatieve en makkelijke manier om je foto’s te ordenen, bij Lijstentoko vind je wat je zoekt. Ontdek ons assortiment en bestel direct de foto plakmiddelen die jij nodig hebt.

Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur, dan word je bestelling doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Bij ons hoef je dus nooit lang te wachten!

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950