Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Fotolijm

Wil je foto’s mooi opplakken in je album of fotoboek? Dan is fotolijm onmisbaar. Deze speciale lijm helpt foto’s glad en zonder beschadigingen geplakt te krijgen. Voor de hoogste kwaliteit fotolijm ben je bij Lijstentoko.nl aan het juiste adres. Via onze webshop bestel je alle accessoires die je nodig hebt om je fotoboek samen te stellen.

Wil je foto’s mooi opplakken in je album of fotoboek? Dan is fotolijm onmisbaar. Deze speciale lijm helpt foto’s glad en zonder beschadigingen geplakt te krijgen. Voor de hoogste kwaliteit... meer lezen »
Venster sluiten
Fotolijm

Wil je foto’s mooi opplakken in je album of fotoboek? Dan is fotolijm onmisbaar. Deze speciale lijm helpt foto’s glad en zonder beschadigingen geplakt te krijgen. Voor de hoogste kwaliteit fotolijm ben je bij Lijstentoko.nl aan het juiste adres. Via onze webshop bestel je alle accessoires die je nodig hebt om je fotoboek samen te stellen.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Waarom fotolijm kopen bij Lijstentoko?

Het grote voordeel van onze fotolijm is dat deze zuurvrij is, waardoor foto’s of het papier van het album niet aangetast worden. Je wilt je mooie herinneringen natuurlijk zo lang mogelijk koesteren. De handige tube zorgt voor een nauwkeurige dosering, zodat je precies de juiste hoeveelheid kan aanbrengen zonder te verspillen. De lijm droogt snel op en laat geen sporen achter. Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel resultaat.

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom kun je uitsluitend fotolijm kopen afkomstig van gespecialiseerde merken, zoals Walther. De fotolijm is ontwikkeld met oog op gemak en betrouwbaarheid.

Deze lijm is geschikt voor kunstenaars die graag creaties maken in een album. Het is ook geschikt voor mensen die familiefoto's willen verzamelen en opplakken. Met deze lijm blijven al je herinneringen goed bewaard. En dat natuurlijk voor een scherpe prijs.

Waar kun je fotolijm voor gebruiken?

Zoals de naam al aangeeft, kun je fotolijm kopen voor het lijmen van foto’s in een fotoboek of -album. Daarnaast kun je de lijm ook gebruiken voor het opplakken van foto’s en er een mooie collage van maken. Misschien heeft je zoon het wel nodig voor een schoolopdracht of wil je graag een authentiek boek maken voor je beste vriendin. De lijm is veilig te gebruiken en tast de kwaliteit van het papier en je foto’s niet aan.

Ook als je andere soorten kwetsbaar papier wil opplakken, dan is fotolijm vaak de beste keuze voor een mooi resultaat.

Wat is de beste fotolijm?

Fotolijmen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen uit vloeibare lijm en plakstrippen, wat lijkt op een soort dubbelzijdig tape. Beide zijn geschikt voor het bevestigen van foto’s op papier. Tape is sterk, maar lijm is handiger voor het opplakken van bijzondere vormen of lijnen. Je keuze is dus afhankelijk van je voorkeur, het soort album dat je hebt en de manier waarop je je foto’s wil opplakken. Dé beste fotolijm is dus een persoonlijke keuze, er is geen goed of fout.

Direct bestellen via onze webshop

Bij Lijstentoko.nl streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige fotolijsten aan te bieden, maar ook de benodigde accessoires om ervoor te zorgen dat je foto's perfect worden gepresenteerd. Onze lijm is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken lijm voor allerlei toepassingen.

Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit maakt in het bewaren van je meest dierbare herinneringen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950