Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Drieluik fotolijsten voor 3 foto's

1 2 van 2
1 2 van 2

Hét woonaccessoire: drieluik fotolijsten

Je interieur wil je een persoonlijke touch geven en lijsten zijn daar de perfecte oplossing voor.

Hiervoor zijn uiteraard verschillende mogelijkheden. Zoek je een compacte oplossing waar je toch meerdere foto's in kunt doen dan is een drieluik een goede oplossing.

Je kunt de afbeeldingen eenvoudig plaatsen en hebt in no-time een persoonlijke touch in je interieur.

Drieluik in verschillende kleuren, materialen en stijlen

Wat betreft drieluiken zijn er simpelweg twee varianten: de variant mét passe-partout en de variant zonder. Veel artikelen hebben passe-partout waarbij de binnenmaat kan varieëren en zijn er vele formaten beschikbaar. Denk hierbij aan een drieluik fotolijst in 13x18cm of bijvoorbeeld als 13x13 fotolijst.

De andere manier waarop een drieluik geproduceerd wordt is het uitfrezen van een lijst van hout. Hierbij krijgt de lijst individuele achterwanden waar de foto's in geplaatst worden. Deze stijl wordt vaak toegepast bij de decoratievere artikelen of bijvoorbeeld bij een fotoklok. Erg leuke woonaccessoires.

Het kleurgebruik in interieurs kan zeer uiteen lopen daarom zijn de drieluiken beschikbaar in allerlei kleuren. Denk hierbij aan een drieluik fotolijst zwart of zilver. Maar ook het materiaal gebruik kan zeer bepalend zijn in de stijl die je wilt nastreven. Warme materialen zoals hout zijn dan ook ruim beschikbaar.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950