Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Afmetingen fotolijst

Foto’s laten mooie, bijzondere of memorabele momentopnamen uit ons leven zien. Van verre reizen, een diploma-uitreiking of een sprookjesachtig ja-woord: dit zijn allemaal momenten die je koestert en wilt vastleggen. Maar ook foto's van familieleden of vrienden verdienen een mooie plek in huis. De foto’s komen zeker goed tot hun recht met de fotolijsten van Lijstentoko.nl. Ons assortiment fotolijsten is verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen, zodat we voor ieder formaat foto een geschikte lijst kunnen leveren.

Hieronder vind je alle fotolijsten gerangschikt op afmeting. Zoek je een fotolijst voor een foto van 30x40 cm, klik hieronder dan op de desbetreffende afbeelding. Vervolgens kom je op een overzicht terecht waar al onze lijsten passend voor een foto van 30x40 cm te vinden zijn. Zo weet je zeker dat je altijd de lijst koopt met de juiste afmetingen.

Voor iedere afmeting een fotolijst

Of je nu op zoek bent naar grote afmetingen, kleine afmetingen, vierkante afmetingen of standaardafmetingen: bij Lijstentoko.nl bieden we voor ieder formaat foto een passende lijst. De afmetingen van je foto helpen de juiste afmetingen voor je fotolijst te bepalen. In ons assortiment kom je de volgende afmetingen tegen: 9x13, 10x10, 10x15, 13x13, 13x18, 15x15, 15x20, 20x20, 20x30, 21x29,7 A4, 30x30, 30x40, 30x45, 40x40, 40x50, 40x60, 50x50 en 50x70. Je kunt ook spelen met de afmetingen van je fotolijst door bijvoorbeeld verschillende soorten formaten met elkaar te combineren en op te hangen. Er ontstaat dan een soort wand vol met foto’s. Of kies een grote afmeting en creëer een echte eyecatcher. Houd je van een minimalistisch design? Ga dan voor een fotolijst met kleinere afmetingen.

Ontdek ons ruime assortiment

We hebben met veel zorg ons assortiment aan afmetingen van fotolijsten samengesteld. Hierbij hebben we speciaal ook aan niet-standaard afmetingen gedacht. We hopen hiermee dat jouw ideale formaat ertussen zit. Ook als je een groter aantal fotolijsten nodig hebt kun je bij ons terecht. Het is het voor ons geen enkel probleem om grotere aantallen te leveren op zeer korte termijn, aantallen tot 500 stuks zijn vaak direct leverbaar. Ook speciale verzoeken kunnen wij behandelen. Wil je gebruik maken van deze service? Informeer dan naar de mogelijkheden, we vertellen je graag meer.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Het is natuurlijk belangrijk dat de fotolijst die je bestelt, het juiste formaat heeft. De formaten van onze fotolijsten worden aangegeven in centimeters (cm). Dit formaat staat voor de glasmaat van de fotolijst. Wanneer je dus een foto beeldvullend in wilt lijsten, dan kies je exact voor dezelfde afmetingen als dat jouw foto is. Wil je de foto met passe-partout inlijsten? Dan zal je voor een groter formaat moeten kiezen. Welke afmetingen van de fotolijst je dan precies nodig hebt voor jouw formaat foto, staat bij de fotolijsten aangegeven.

De totale maat van de fotolijst is te bepalen door naar de profielbreedte te kijken. De profielbreedte staat altijd omschreven in de tekst van de fotolijst, maar staat ook weergegeven met een afbeelding van de profieltekening. Hierop kun je duidelijk zien wat de hoogte en breedte en dus het totale formaat van de fotolijst is.

Bestel direct in onze webshop

Twijfel je welke afmeting het meest geschikt is voor jouw fotolijstje? Of ben je op zoek naar iets specifieks? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 085 - 7731950. Mails kun je sturen naar de klantenservice, wij proberen altijd binnen 12 uur te reageren. Voor algemene vragen kun je eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken. We helpen je graag verder!

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950