Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Fotomuur

Op zoek naar fotolijsten om een fotomuur te maken? Bij Lijstentoko kun je een complete fotomuur bestellen in verschillende kleuren. De fotomuur bestaat uit verschillende fotolijstjes van verschillende formaten. Het aantal fotolijsten verschilt per fotomuur. Je vindt bij ons onder andere kleine fotomuren met 7 fotolijsten, maar ook grote fotomuren met 16 foto’s. In ons assortiment vind je fotomuren van de merken SecaDesign en Deknudt.

Op zoek naar fotolijsten om een fotomuur te maken? Bij Lijstentoko kun je een complete fotomuur bestellen in verschillende kleuren. De fotomuur bestaat uit verschillende fotolijstjes van... meer lezen »
Venster sluiten
Fotomuur

Op zoek naar fotolijsten om een fotomuur te maken? Bij Lijstentoko kun je een complete fotomuur bestellen in verschillende kleuren. De fotomuur bestaat uit verschillende fotolijstjes van verschillende formaten. Het aantal fotolijsten verschilt per fotomuur. Je vindt bij ons onder andere kleine fotomuren met 7 fotolijsten, maar ook grote fotomuren met 16 foto’s. In ons assortiment vind je fotomuren van de merken SecaDesign en Deknudt.

Geen resultaten gevonden voor de filter!
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd

Fotomuur

Wil je die lege, saaie muur in huis wat meer laten stralen? Dan kun je de muur omtoveren in een echte fotomuur, ofwel een muur vol fotolijstjes. Het enige nadeel van een fotomuur, is het feit dat het best lastig is om deze muur helemaal zelf te maken. Gelukkig verkoopt Lijstentoko.nl kant-en-klare fotomuren van de gerenommeerde merken SecaDesign en Deknudt. Koop je een fotomuur van SecaDesign of Deknudt bij Lijstentoko.nl, dan geef je jouw lege, saaie muur in een mum van tijd een flinke make-over. En dit zonder urenlang met je fotolijstjes te moeten puzzelen. Ideaal!

Gemakkelijk en snel een fotomuur in huis

De fotomuren van Lijstentoko.nl zijn allemaal voorzien van een handige ophanghulp. De pakketten van het bekende merk Deknudt hebben bijvoorbeeld allemaal een meetlat, met de aangegeven boorposities. Met dit meetlat maak je de voorbeeld fotomuur in no-time perfect na. Gebruik je de meetlat op de juiste manier, dan weet je zeker dat jouw fotomuur van Deknudt precies op het voorbeeld lijkt.

En bestel je een fotomuur pakket van het merk SecaDesign? Dan maak je jouw sfeervolle muur vol foto’s nog gemakkelijker en nog sneller. De pakketten van SecaDesign zijn namelijk allemaal voorzien van een papieren template. Dit template houd je tegen de muur, om met een pen of potlood de gaatjes van het template op de muur aan te geven. Staan de gaatjes duidelijk op de muur, dan gebruik je een boor om de gaatjes in te boren. Deze gaatjes gebruik je om de fotolijstjes in het pakket op te hangen. Voor je het weet, is jouw prachtige fotomuur klaar!

Fotolijstjes van diverse materialen

Wij vinden het belangrijk dat jouw muur vol foto’s helemaal aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Daarom verkopen wij verschillende soorten fotomuren, met fotolijstjes van diverse materialen. Je kunt muurfoto’s van aluminium bestellen bij Lijstentoko.nl, maar we verkopen ook fotomuren met lijsten van hout. Ook is het mogelijk een muur met kunststof lijstjes samen te stellen. Deze lijstjes hebben een houtlook, voor een natuurlijke uitstraling. Bepaal voor jezelf welke materiaalsoort het best bij jouw interieur past. Vervolgens bestel je de juiste muurfoto’s eenvoudig en snel online bij Lijstentoko.nl.

Welke fotolijstjes je ook bestelt: bij Lijstentoko.nl weet je zeker dat je een hoogwaardige fotomuur in huis haalt. Wij verkopen namelijk alleen producten van gerenommeerde merken, die vele jaren ervaring hebben in het vak en alleen hoogwaardige producten verkopen. Zowel de producten van SecaDesign als Deknudt zijn van uitstekende kwaliteit.

Bestel je jouw muur met fotolijstjes bij Lijstentoko.nl, dan garanderen wij je dat het eindresultaat prachtig zal zijn. En door de hoge kwaliteit van de fotolijstjes, heb je jarenlang plezier van dit prachtige eindresultaat.

Je eigen fotomuur samenstellen

Lijstentoko.nl verkoopt kant-en-klare fotomuren, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen fotomuur samen te stellen. Voldoen de fotomuren van SecaDesign en Deknudt niet helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen? Dan bestel je jouw fotolijstjes gewoon los bij Lijstentoko.nl. Door meerdere fotolijstjes te bestellen, kun je jouw fotomuur helemaal op maat maken. Houd er wel rekening mee dat je in dit geval geen ophanghulp krijgt om je fotolijstjes op de juiste manier aan de muur te bevestigen. Dit maakt het wat lastiger om jouw eigen fotomuur te maken, maar het is zeker niet onmogelijk. Met een beetje creativiteit en een flinke portie geduld kom je een heel eind!

Lijstentoko.nl verkoopt vele verschillende fotolijstjes die je kunt gebruiken om jouw eigen fotomuur te maken. Denk hierbij aan:

Je kiest helemaal zelf welke lijstjes je wil gebruiken om jouw eigen muur vol foto’s samen te stellen. Veel succes!

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950