Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Fotolijsten

8 9 van 8
Geen resultaten gevonden voor de filter!
8 9 van 8

Fotolijsten kopen bij Lijstentoko.nl

Héél veel keuze: de twijfelaar wordt het er misschien niet gemakkelijker door gemaakt, maar hoe fijn is het als je precies de fotolijst vindt waar je naar op zoek bent? Met het brede assortiment van Lijstentoko zit die kans er namelijk dik in! Fotolijsten in alle formaten, stijlen, materialen en kleuren. Ons assortiment heeft het allemaal. Dus ben je op zoek naar een losse lijst voor één foto of ga je voor een collagelijst omdat je meerdere foto’s hebt die een plekje aan de muur verdienen? Neem een kijkje in onze webshop en kijk welke fotolijst het beste aansluit bij jouw wensen.

Fotolijsten in alle formaten

De formaten van onze fotolijsten worden aangegeven in centimeters/cm. Dit zijn de glasmaten van de lijsten. Dat wil zeggen dat je het formaat van de foto kiest die je beeldvullend wilt inlijsten. De totale maat van de fotolijst is te bepalen door naar de profielbreedte te kijken. In elke lijst wordt er daarom een foto weergegeven met daarop een profieltekening, zodat je de hoogte en breedte en dus het totale formaat van de fotolijst kunt zien.

Enkele populaire formaten zijn bijvoorbeeld:

Zoek je een fotolijst waar meerdere foto’s in kunnen? Kijk dan bij multi fotolijsten.

Een fotolijst in je kleur naar keuze

Naast het formaat is ook de kleur van je nieuwe eyecatcher niet onbelangrijk. De fotolijst moet natuurlijk wel bij de rest van je interieur passen. Tijdloos zwart, wit of zilver of één van de trendkleuren taupe, lichtgrijs of brons. Maar ook fellere kleuren als groen, geel of roze worden vaak gekozen. Alle kleuren hebben een matte of zijdeglans afwerking, tenzij apart vermeld wordt dat het om hoogglans of metallic fotolijstjes gaat.

Fotolijstjes van verschillende materialen

Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst. Wanneer men grotere aantallen fotolijsten nodig heeft, wordt er over het algemeen gekozen voor voordeligere materialen. Toch adviseren wij om, zeker als het om een kleinere bestelling gaat, de luxere materialen zoals hout en aluminium ook te overwegen. Deze materialen hebben in veel gevallen een mooiere uitstraling en zijn van hogere kwaliteit. Bekijk de verschillende specifieke materialen bij aluminium fotolijstenhouten fotolijsten of kunststof fotolijsten.

Fotolijsten met en zonder passe-partout

Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Met de filters kun je fotolijsten selecteren waar al een passe-partout in zit, maar het is ook mogelijk om een losse passe-partout te bestellen bij een fotolijst naar keuze. Bij alle fotolijsten met passe-partout wordt een matentabel weergegeven in de beschrijving. Zo kun je eenvoudig zien welke bestelmaat past bij welke binnenmaat en weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950