Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Over Lijstentoko.nl

Het onstaan van Lijstentoko.nl

Lijstentoko.nl is gestart als onderdeel is van Fotografie Jos Droog uit Hilvarenbeek.
Foto Jos Droog is een fotografisch bedrijf wat al meer dan 15 jaar een bepaalde rol speelt in de regio. Door hun expertise op het gebied van fotografie zijn zij uitgegroeid tot een fotografisch bedrijf met een oppervlakte van meer dan 500m2. Door het specialistische karakter van het bedrijf bieden zij een reeks aan producten die uniek zijn in de markt en zij waren anno 2012 van mening dat heel Nederland & België hier kennis mee zou moeten maken. Vandaar dat zij Lijstentoko.nl zijn gestart.

In augustus 2014 is Lijstentoko overgenomen door Tiseca. De site is nog gebruiksvriendelijker geworden en voor Belgische klanten is Fotokaderstoko.be gelanceerd.

Waarin onderscheidt Lijstentoko.nl zich?

Vanuit de positie waardoor wij ontstaan zijn, bieden wij een aanbod in fotolijsten die niet overal te krijgen zijn. Denk hierbij aan een zeer ruim assortiment vierkante fotolijsten, multi fotolijsten en fotomuren. Maar bijvoorbeeld ook baklijsten om een canvasfoto in te lijsten, een artikel wat voorheen alleen voor de professionele vakhandel beschikbaar was. Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en unieke producten zijn wij in staat om een assortiment te bieden wat ons onderscheidt van de concurrentie.

 

 

Lijstentoko.nl is onderdeel van Tiseca
Spaarnwoudelaan 73
5035HP Tilburg
Nederland

(retouradres zie verzendmogelijkheden)

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950