Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Lijstentoko.nl

Foto’s vertellen verhalen, leggen bijzondere momenten vast en houden mooie, échte herinneringen vast. Deze herinneringen verdienen een mooi plekje in huis. Lijst je dierbaarste momenten in met de lijsten van Lijstentoko.nl. We bieden een ruim assortiment lijsten in uiteenlopende afmetingen, stijlen en vormen in onze webshop. Plaats je bestelling en profiteer van een snelle levering. Bestellingen vanaf €40 worden bovendien gratis verzonden.

Jouw specialist op het gebied van lijsten en meer

We begrijpen als geen ander wat de kracht van een foto kan zijn. De mooiste foto’s verdienen dan ook versterkt te worden met een lijst van de hoogste kwaliteit. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze fotografie-achtergrond helpt ons bij het vinden en aanbieden van unieke producten welke niet overal verkrijgbaar zijn. Lijstentoko is ontstaan vanuit een traditionele fotowinkel. Deze kennis en expertise op het gebied van fotografie hebben we meegenomen en toegepast binnen onze webshop. We willen hoogwaardige lijsten toegankelijk maken voor iedereen. Hier hebben wij ons assortiment dan ook op aangepast. Unieke lijsten kopen doe je via onze webshop.

Goedkope lijsten kopen in allerlei uitvoeringen

Met veel passie en de grootste zorg hebben wij ons assortiment samengesteld. Daarbij hebben we ook gekeken naar betaalbaarheid. Onze producten zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Er zijn dan ook voldoende goedkope lijsten in ons assortiment. Hierbij heb je volop keuze uit diverse fotolijsten in tal van standaard én niet-standaard afmetingen gemaakt van de beste materialen. Voor ieder formaat foto is wel een passende lijst te vinden.

Ontdek ons ruime assortiment

Heb je al een fotolijst in huis die je wilt gebruiken, maar is deze lijst iets te groot voor de foto die ingelijst moet worden? Dan kun je bij Lijstentoko.nl een passe-partout bestellen. Zo past jouw foto perfect in het gewenste lijstje. Maar ook voor collage fotolijsten ben je bij ons op de goede plek. Je hebt de keuze om losse lijsten bij elkaar te hangen of te kiezen voor een collage lijst.

In ons assortiment kom je tevens fotowanden tegen, verkrijgbaar in allerlei opstellingen, kleuren en aantallen. Liever al jouw favoriete herinneringen bundelen op één plek? Kies dan voor een fotoalbum. In onze sale staan leuke producten tegen voordelige tarieven. Neem gerust een kijkje!

Onderscheidend en uniek

Wij vinden het belangrijk om goedkope lijsten en diverse accessoires aan te bieden die niet overal te verkrijgen zijn. Lijstentoko.nl heeft bijvoorbeeld een assortiment met vierkanten lijsten, maar ook fotomuren. Onze producten zijn geschikt voor de hobbyist, maar ook zeker voor de professional. Bij de samenstelling van ons assortiment houden we veel rekening met kwalitatief hoogwaardige producten. Daarom bieden wij een onderscheidend aanbod met verschillende lijsten aan. Van goedkope fotolijsten tot meer exclusievere exemplaren; je komt het allemaal tegen.

Wissel naar wens

Iedere week een nieuwe foto in de lijst? Dan zijn de wissellijsten van Lijstentoko.nl zeer geschikt. Onze wissellijsten beschikken over een handig draaiveer en v-clip systeem. De lijst wordt eenvoudig opengeklapt. Hierdoor kun jij de inhoud van de lijst binnen een handomdraai verwisselen. Onze wissellijsten zijn, in tegenstelling tot de reguliere lijsten, bestand tegen het vele wisselen. Het systeem is stabiel en ook bij frequent gebruik blijft de foto mooi recht in de lijst. Creëer een volledig nieuwe sfeer in jouw inrichting!

Vragen? Neem direct contact met ons op

Bij ons kun je terecht voor de mooiste en meest unieke lijsten om jouw memorabele momenten en herinneringen te vereeuwigen. Heb je vragen over onze producten, wil je meer weten over onze diensten of ben je op zoek naar advies? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Je kunt ons zowel telefonisch bereiken als per email, maar je kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. We helpen je graag!

Klantenservice

Klantenservice

09:00 - 17:00u

Wij helpen u graag met uw zoektocht voor de beste lijst!
085 - 7731950

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950