Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Vormen fotolijsten

Fotolijsten komen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Maar ook zijn er diverse vormen fotolijsten verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een traditionele vierkante fotolijst of eentje met een meer uitgesproken design, bij Lijstentoko.nl vind je fotolijstjes in allerlei vormen. Op deze pagina kun je in een handig overzicht zien welke vormen fotolijstjes wij aanbieden. Plaats je bestelling op een werkdag nog voor 15:00 uur en wij zullen je bestelling vandaag nog verzenden.

Fotolijsten in diverse vormen

De meerderheid van de fotolijsten zijn rechthoekig en soms vierkant. Toch zijn er nog meer vormen beschikbaar dan enkel een rechte vorm. Met name collage fotolijsten of bij een hele fotowand, waar plek is voor meerdere foto’s, komen ook andere vormen voor. Denk hierbij aan rond of ovaal. Wil je de volledige afbeelding duidelijk in beeld brengen? Dan is een rechthoekige fotolijst waarschijnlijk de beste keuze. Heb je een foto met een focus op het middelpunt zoals een foto van het bruidspaar? Dan past zo’n foto ook prima in een ronde of ovale lijst. Voordat je de vorm van je lijstje bepaald is dus verstandig om te kijken naar je foto en in te schatten waar de focus komt te liggen. Zo weet je zeker dat je de beste vorm lijst kiest voor jouw foto.

Speel met verschillende vormen fotolijsten

Foto’s hoeven niet altijd in een vierkante vorm geplaatst te worden, een ronde vorm is ook optie. Daarnaast vind je in ons assortiment ook fotolijsten in een hexagon vorm of in de vorm van een hart. Met deze verschillende vormen fotolijsten kun je ook spelen. Enkel vierkante fotolijsten aan de muur kan wat standaard zijn. Ben je op zoek naar iets creatiefs en trendy? Door een fotowand te maken welke bestaat uit een combinatie van verschillende vormen lijsten, ontstaat er een speels effect aan de muur. Hang lijsten op in verschillende vormen en afmetingen, en combineer foto’s met sfeerbeelden. Het resultaat? Een zelfgemaakte collage waar je iedere keer weer met een lach naar kijkt.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950