Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Merken fotolijsten

De fotolijsten die je in ons assortiment vindt zijn afkomstig van de beste merken met super prijs-kwaliteitverhoudingen. We hechten bij Lijstentoko.nl veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend samen met merken die deze waarde met ons delen. De merken die wij vertegenwoordigen hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van fotolijsten in allerlei vormen, maten, stijlen en kleuren. Wil je meer weten over de merken die je zoal tegenkomt in onze webshop? Maak op deze pagina kennis met onze merken en lees meer over hun werkwijze en producten.

Maak kennis met onze merken

Inmiddels zijn er zoveel merken die fotolijsten maken en leveren, dat je het wellicht lastig vindt om te bepalen welk merk nu écht het beste is. Door de jaren heen hebben we kennisgemaakt met uiteenlopende merken die gespecialiseerd zijn in het produceren van fotolijsten en toebehoren. Deze ervaring heeft ons geleerd welke fabrikanten een constante hoge kwaliteit leveren en welke niet.

Om ons aanbod divers te houden en beschikbaar te maken voor een breed publiek werken wij niet met één merk samen, maar met verschillende bedrijven. Ieder merk heeft zijn eigen unieke stijl en bijbehorende soorten fotolijsten. De steeds nieuwe collecties zorgen ervoor dat ons assortiment ook groeit en up-to-date blijft. Om een beter beeld te krijgen bij onze merken hebben we hieronder de merken uit ons assortiment uitgelicht.

SecaDesign

De fotolijsten van het merk SecaDesign hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn in een groot aantal formaten, waaronder ook de belangrijkste vierkante formaten, beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een landelijke fotolijst of een aluminium lijst: SecaDesign heeft aan alles gedacht.

Walther

Walther is een Duitse fabrikant van fotolijsten en houdt zich al sinds 1985 bezig met het ontwikkelen van vormgeven van fotolijstjes. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fotolijsten en fotoalbums in Duitsland én door de rest van Europa.

Deknudt Frames

Deknudt Frames werd in 1923 opgericht door Aloïs Deknudt. Al bijna 100 jaar streeft dit merk naar kwaliteit en gedrevenheid. Het is een echt familiebedrijf dat staat voor een goede service en hoogwaardige producten. Al 3 generaties lang werkt Deknudt Frames hard om de kwaliteit te waarborgen, te blijven innoveren en om hun merkbeleving verder op te bouwen.

Hofmann

Hofmann staat bekend om haar eigentijdse assortiment van collage en deco-fotolijsten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast deze eigenschappen kiest Hofmann er ook voor om regelmatig af te stappen van de standaard formaten zoals 10x15cm en 13x18cm, maar bieden zij ook assortiment in vierkante formaten zoals 10x10cm.

Uiteenlopende collecties

Met de fotolijsten en overige toebehoren van onze merken ben jij verzekerd van een unieke muurdecoratie. Niet alleen wij, maar ook de merken waarmee wij samenwerken blijven op de hoogte van de laatste trend op het gebied van interieur en fotolijsten. Hierdoor haal jij altijd nieuwe items in huis die voldoen aan de nieuwste trends.

Meer weten? Neem contact op

Je komt ongetwijfeld de leukste fotolijsten tegen van deze merken in onze webshop. Wil je meer weten over deze merken en hun collecties? Neem dan direct contact met ons op. We vertellen graag meer over onze samenwerkingen en hoe de fotolijsten in jouw interieur passen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950