Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: Fotolijst Cubic, een lijst met een brede toepassing

Een mooie toevoeging aan het assortiment is de nieuwe fotolijst Cubic.

Deze fotolijst heeft een gemiddeld breed profiel van 19x19mm. Hierdoor is dit een lijst die voor vele toepassingen geschikt is.

Door deze profielbreedte heeft de lijst voldoende body zonder te prominent de aandacht te trekken.

Passe-partout: Gratis geleverd meegeleverd

Standaard wordt fotolijst Cubic geleverd met een passe-partout van museum kwaliteit. Dit wil zeggen: een passe-partout van bijna 2mm dik gemaakt van zuurvrij karton.

De uitsnede is gemaakt onder een hoek van 45 graden waardoor je dit kenmerkende schuine randje van een traditioneel passe-partout hebt.

Materiaal: Polystyrol, kunststof dat lijkt op hout

Het productieproces van fotolijst Cubic is vrijwel gelijk aan dat van een houten fotolijst. Er wordt een profiel geproduceert dat vervolgens op maat verstrek gezaagd wordt.

In de hoeken worden deze profielstukken middels krammen gemonteerd en vervolgens wordt de lijst voorzien van glas en een achterwand, die afhankelijk van het formaat voorzien is van een staander.

Doordat deze productiemethodiek gelijk is aan die van een houten fotolijst benadert het ook de kwaliteit hiervan. Tenzij je van zeer dichtbij de achterzijde van de lijst gaat bekijken, zullen de meeste mensen niet zien dat het hier een polystyrol fotolijst betreft en geen houten fotolijst.

Kwalitatief wordt dit productieproces als hoogwaardiger gezien dan een fotolijst die van plasticprofiel gemaakt is en een andere constructiemethode gebruikt.

Kleuren: wit, zwart, brons en zilver antiek

Fotolijst Cubic is beschikbaar in vier kleurtinten. De populaire kleuren zwart en wit worden vergezeld door twee bijzondere kleuren, brons en zilver antiek.

De bronze kleur is een diepe warme tint met een lichte glans. Deze kleur ken je van oude standbeelden die naar van loop van tijd mooi verkleuren. Deze kleur tint is zeer geschikt voor zwart wit foto's.

De kleur zilver antiek valt te omschrijven als een stijlvolle zilverkleur met een antiek effect. Er zit ook een kleine zweem goud/champagne kleur door deze fotolijst.

Formaten: 13 formaten, waarvan 5 vierkante formaten

Het pallet aan maten is zeer ruim. Van 10x15cm tot en met 50x70cm en alles daar tussenin. Ook de vierkante formaten zijn uiteraard niet vergeten, hiervan zijn maar liefst vijf opties beschikbaar.

Doordat alle formaten standaard voorzien zijn van een passe-partout zijn er nog meer formaten te combineren wanneer er gebruik gemaakt wordt van het passe-partout.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950