Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Fotolijsten voor de feestdagen

De feestdagen is een periode van cadeaus geven en ontvangen. Vaak weet je niet wat je moet vragen of wat je iemand anders zou moeten geven. Wij doen hier een paar leuke suggesties van nieuwe artikelen in onze webshop.

Kerstballen met foto in hartvorm

Een leuke fotolijst voor de feestdagen is deze kerstbal fotolijst in de vorm van een hartje. Ze worden geleverd in een set van 4 kerstballen.

Er past aan iedere kant een foto in, dus in totaal kun je 8 foto's in deze kerstballen plaatsen.

 

Kinderkamer fotolijsten

Zoek je een leuke fotolijst voor op een kinderkamer? Wij hebben onze categorie kinderkamer fotolijsten uitgebreid met maar liefst drie nieuwe multi fotolijsten. In deze multi fotolijsten passen vijf 10x15cm foto's en zijn voorzien van een leuk poppetje.

De fotolijst is er in drie kleuren: roze, blauw en wit.

De roze kleur is te omschrijven als roze met een vleugje lila. Op deze multi fotolijst zit een plaatje van een vriendelijke koe.

Op de pastelblauwe multi fotolijst zit een stoere beer en ook hierin kunnen vijf 10x15cm foto's.

De witte fotolijst is voorzien van een leuk nijlpaard.

Een leuke vriendelijke fotolijst die niet misstaat op een kinderkamer en deze fotolijst is ook een zeer leuk cadeau voor de feestdagen.

 

Nieuwe houten fotolijsten, ook in vierkante formaten

Ben je voor de feestdagen opzoek naar een wat simpelere maar toch kwalitatief goede fotolijst. Dan is onze Natura serie iets voor jou.

Deze fotolijsten zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren. Walnoot en Meranti. Twee mooie bruin-tinten die bij veel inrichtingen passen.

De meranti fotolijst is ook beschikbaar als vierkante fotolijst in het formaat 30x30cm en 40x40cm.

 

Vierluik in hoogglans

Is de Natura serie je te klassiek dan is een modern vierluik een goede optie. Dit hoogglans vierluik is beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en taupe.

Er passen vier 10x15cm foto's in dit vierluik en je kunt deze lijst zowel horizontaal als verticaal ophangen.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950