Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Trends: Multi fotolijsten

De vraag naar grote fotolijsten waar veel foto's in kunnen neemt sterk toe. Deze zogenaamde multi fotolijsten bieden plaats aan 2 tot 24 foto's en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en prijsklassen.

Het aanbod fotolijsten wordt continu uitgebreid en dit is op het gebied van multi fotolijsten niet anders.
Er zijn veel verschillen binnen het aanbod en kwaliteit multi fotolijsten of collage fotolijsten. Hieronder kun je per merk zien wat voor soorten multi fotolijsten ze aanbieden.

Deknudt lijsten

Dit Belgische merk is de absolute heer en meester als het aan komt op kwalitatief hoogwaardige fotolijsten. Dit zie je ook bij hun multi fotolijsten. Veel fotolijsten zijn uit één stuk hout gemaakt en alle foto's zijn individueel te wisselen.

Omdat de fotolijsten te zwaar zouden worden wanneer er echt glas gebruikt zou worden, wordt er vaak kunststof gebruikt in plaats glas.

Multi fotolijsten van Deknudt zijn vaak wat prijziger maar zijn het geld zeker waard, bij Deknudt staat de kwaliteit altijd vooraan.

Deknudt benadert multi fotolijsten op een verrassende manier, dit is bijvoorbeeld terug te zien in de fotoklok met twaalf foto's.

Walther multi fotolijsten

Dit Duitse merk heeft een breed aanbod fotolijsten, ze maken zowel strakke als decoratieve multi fotolijsten in verschillende prijsklassen.

Een mooi voorbeeld van een grote multi fotolijst met goede prijs kwaliteit verhouding is de “La Familia” lijst. Hier passen maar liefst 14 foto's in voor een zeer goede prijs.

 

Ook het aanbod decoratieve fotolijsten van Walther is groot, de verschillende stijlen maken het een zeer compleet aanbod.

Clayre & Eef fotolijsten

Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf staat bekend om haar leuke decoratieve producten, zo ook op het gebied van fotolijsten. De sfeervolle fotolijsten zijn in allerlei maten beschikbaar en ook dit merk heeft een aantal multi fotolijsten in het assortiment.

Waar Deknudt en Walther voornamelijk klassieke fotomaten gebruiken, legt Clayre & Eef de focus echt op het decoratieve aspect. Het kan dus zijn dat u meer van de foto af moet knippen dan bij de andere merken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950