Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: Aluminium fotolijst Lumi Pro

Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment is aluminium fotolijst Lumi Pro. Een brede aluminium fotolijst die standaard voorzien is van een passe-partout en in vele maten leverbaar is.

Aluminium fotolijst, de keuze voor kwaliteit

De keuze voor aluminium is vaak gevoed doordat je een kwalitatief hoogwaardige lijst zoekt. Aluminium is hierbij een zeer goede keuze.

Het materiaal is ongevoelig voor schommelingen in luchtvochtigheid, heeft een luxe uitstraling en een lage belasting op het milieu.

Aluminium fotolijst Lumi Pro heeft een profiel van 30mm breed en 15mm hoog. De lijst is voorzien van helder glas.

Ruime keuze in formaten, waaronder 5 vierkante formaten

Aluminium fotolijst Lumi Pro is leverbaar in 14 formaten, waaronder de populaire formaten 30x45cm, 40x60cm en A4 21x29,7cm.

Ook de vierkante formaten worden niet vergeten, zo is deze fotolijst leverbaar in 13x13cm, 15x15cm, 20x20cm, 30x30cm en 40x40cm.

Alle formaten zijn zowel in de kleur zwart als de kleur zilver beschikbaar.

Gratis passe-partout in alle formaten

Een wens van veel klanten is het plaatsen van een passe-partout in de fotolijst.

Wanneer je kiest voor Lumi Pro zijn hier geen extra kosten aan verbonden, de lijst is namelijk standaard voorzien van een “off-white” passe-partout van museumkwaliteit.

Dit wil zeggen dat het passe-partout vrij is van zuur dat een eventuele foto of tekening kan aantasten. De passe-partouts zijn 1.8mm dik.

In de beschrijving van het artikel vind je een binnenmaat-buitenmaat schema. Hierin valt snel en eenvoudig te zien welke fotomaat er bij welke glasmaat hoort.

Hangen of staan

De keuze om te fotolijst op te hangen of neer te zetten wordt niet beperkt door de mogelijkheden die Lumi Pro biedt.

In de formaten tot en met 20x30cm is de lijst voorzien van een staander en kan deze neergezet worden.

In alle formaten is de lijst zowel horizontaal als verticaal gepositioneerd op te hangen door middel van de ophangpunten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950