Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Nieuw: SecaDesign fotolijsten

Het assortiment heeft een aangename toevoeging gekregen, namelijk SecaDesign. De fotolijsten van SecaDesign hebben een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding en zijn in een groot aantal formaten, waaronder ook de belangrijkste vierkante formaten, beschikbaar.

Op dit moment zijn er drie typen fotolijsten opgenomen in ons assortiment.

Landelijke fotolijst Picardie

Zoek je een houten fotolijst met een karakteristieke landelijke uitstraling? Dan is deze lijst iets voor jou. Het geschuurde profiel in combinatie met de warme tinten maken dit een zeer mooie fotolijst.

De lijst is op dit moment beschikbaar in zeven verschillende formaten waaronder drie vierkante formaten. De beschikbare kleuren zijn wit, grijs, zwartbruin en bruin.

Houten fotolijst Tirets

 

Een subtiele fotolijst met een klein streepjespatroon, dat is de houten fotolijst Tirets. De kleuren passen perfect binnen de huidige interieurtrends. Beschikbaar in wit, beige/zandkleur, grijs en taupe.

Het profiel is subtiel van breedte waardoor dit een echte allemansvriend is. De lijsten zijn zowel horizontaal als verticaal neer te zetten en op te hangen waardoor ze altijd wel een plaatsje kunnen vinden.

Aluminium fotolijst Lumi

 

Het aanbod aluminium fotolijsten was bij Lijstentoko wat te beperkt, vandaar de uitbreiding met SecaDesign Lumi.

Deze aluminium fotolijst met slank profiel is een mooi alternatief voor de voordelige kunststof fotolijsten. Het prijsverschil is minimaal terwijl de kwaliteit van een aluminium fotolijst uitstijgt boven die van een kunststof variant.

Alle Lumi fotolijsten zijn voorzien van helder glas en kunnen tot en met 20x30cm ook neergezet worden.

Beschikbaar in verschillende tinten en maar liefst 14 formaten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950