Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Vakantiefoto's inlijsten

Je komt terug van vakantie en hebt heel veel leuke foto's gemaakt. Maar wat ga je hiermee doen? Je kunt natuurlijk een fotoalbum maken of de foto's af laten drukken. Leuk maar ze verdwijnen vaak in een kast waardoor je ze nooit meer ziet.

Het is leuker om je vakantiefoto's in te lijsten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, wij doen een paar leuke suggesties.

Meerdere fotolijsten op één wand

 

Een leuke optie is het maken van een collage van fotolijsten. Dit kan op veel verschillende manieren.

Afhankelijk van je smaak kun je ervoor kiezen om te gaan voor een strak beeld door één type fotolijst te gebruiken. Houd je van een wat speelsere uitstraling, ga dan voor verschillende fotolijsten in verschillende maten.

Het leuke van een collagewand is dat je deze kunt uitbreiden, zo kun je de wand na iedere vakantie laten groeien.

Bekijk onze fotomuren klik hier: Fotomuur

Vakantiefoto's in een multi fotolijst

Veruit de populairste optie is de multi fotolijst. Hier kun je een samenstelling van foto's inlijsten van één vakantie of natuurlijk van meerdere vakanties bij elkaar.

Net zoals bij de muur met fotolijsten kun je een multi fotolijst ook gebruiken als “groeilijst”. Door van iedere vakantie de leukste foto in de multi fotolijst te plaatsen, krijg je door loop van tijd een leuke fotolijst met een verhaal.

Het is ook leuk een fotolijst te kiezen waarbij je één grote centrale foto kunt kiezen en een aantal kleine foto's eromheen.

Multi fotolijsten zijn in veel verschillende formaten, stijlen en kleuren verkrijgbaar. Daarom vind je bij ons altijd een lijst die bij je past.

Bekijk ons volledige aanbod multi fotolijsten.

Baklijst voor canvas

Naast traditionele foto's is er de laatste jaren een trend naar het afdrukken van foto's op canvas.

Vaak is een vakantiefoto op canvas wat kaal. Wil je je vakantiefoto nog meer uitstraling geven dan is een baklijst een optie. Deze baklijsten zijn speciaal gemaakt om canvas in te lijsten en zijn beschikbaar in alle formaten.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950