Vragen? Bel met onze Fotolijsten-experts: 085-7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Vierkante fotolijsten - uitbreiding assortiment

Ons assortiment fotolijsten is nog groter geworden. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een aantal vierkante fotolijsten. Zowel kunststof als houten fotolijsten in verschillende prijsklassen.

Vierkante fotolijst Deknudt schilderlook breed

Om een grotere vierkante maat is een breder profiel mooier. Daarom hebben wij naast de standaard schilderlook fotolijst, nu ook een brede variant.
Deze fotolijst is perfect voor het inlijsten van studiofoto's of andere grote vierkante foto's.
Het vier centimeter brede profiel heeft een lichte bolling en de vierkante fotolijst is beschikbaar in drie verschillende maten.

 

Fotolijst dennenhout

Zoek je een bijzondere vierkante fotolijst en wil je de allerbeste kwaliteit? Kijk dan eens naar onze fotolijst van dennenhout.
Deze fotolijst is in drie verschillende kleuren beschikbaar en is gemaakt van echt dennenhout. Hierdoor heb je een mooie nerfstructuur die deze fotolijst een unieke uitstraling geeft.

Een luxe fotolijst die echt bepalend is voor het beeld. Een erg mooie fotolijst voor bijvoorbeeld zwart-wit foto's.

 

Metallic zilveren fotolijst

Een moderne aanvulling is de Metallic zilveren fotolijst. Een fotolijst met een moderne uitstraling en een zeer goede afwerking.
Deze kunststof vierkante fotolijst heeft een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding en past hiermee binnen de rest van ons aanbod.

 

Gouden vierkante fotolijst: Galeria

De populaire fotolijst Galeria was al beschikbaar in zilver, zwart en staalkleur en daar is nu de gouden variant bijgekomen.
Deze kunststof fotolijst heeft een goede afwerking en door zijn smalle profiel past deze overal bij. De afwerking is zeer goed te noemen en dit in combinatie met de prijs maakt dit een hele goede prijs / kwaliteitsverhouding.

 

Unique vierkante fotolijst

Naast bovenstaande fotolijsten hebben wij ons assortiment nog verder uitgebreid met de Unique fotolijst.
Deze vierkante fotolijst is beschikbaar in drie verschillende tinten en veel verschillende maten.
Het profiel is een strak hoekig profiel dat een geborstelde afwerking heeft. Door het kleurgebruik en de afwerking combineert deze fotolijst zowel een klassieke als een moderne look.

Door deze eigenschappen past deze fotolijst bij veel verschillende soorten foto's en kan deze in bijna ieder interieur.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op 085 - 7731950